Posted by Liana Manjaku on 9:01 AM
Tahukah anda Malaysia mempunyai 2.6 Juta rakyatnya yang menghidap diabetes? Kaji Selidik Kesihatan dan Morbiditi Nasional (NHMS) ini telah dibuat pada tahun lalu dan ada KEMUNGKINAN besar statistik ini SEMAKIN meningkat! Adakah anda sebahagian penyumbang kepada statistik ini? 

VIVIX dapat MEMBANTU pengidap diabetes dan InsyaAllah akan pulihkan anda daripada penyakit ini. Jom saya kenalkan siapa VIVIX ini!


Vivix merupakan produk terbaru Shaklee yang baru sampai ke Malaysia tahun lepas. Vivix™ adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.

Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Siapa yang memerlukan Vivix? Ya, sesiapa sahaja (dewasa) yang mahu mendapat khasiat polifenol semulajadi yang tinggi, demi sebuah kesihatan.
Biasanya kami menyarankan sekiranya mengambil Vivix, tidak perlu mengambil suplemen lain. Ya, ini kerana harganya yang agak mahal. Namun, sebenarnya Vivix boleh diambil dengan suplemen lain, kerana ia memberi kesan sinergi bila diambil bersama-sama. Walau bagaimanapun, Vivix sahaja sudah cukup bagus untuk memperbaiki sel, menghapuskan radikal bebas dan memperbaiki DNA.

Vivix perlu disimpan dalam peti sejuk kerana penghasilannya dari bahan semulajadi memerlukan suhu rendah agar tahan lebih lama.1. Mempertahankan sel (cell defense)2. Memberi tenaga kepada sel (cell energy)3. Memperbaiki sel (cell repair)
4. Meningkatkan prestasi sel (cell performance)Lihat Testimonial di bawah : 

Seorang anak yang ingin melihat ayahnya yang mengidap diabetes yg kronik bacaan sehingga 19, kembali sihat dan bertenaga telahpun mencuba VIVIX untuk 2 minggu. Alhamdulillah bacaan turun mendadak sehingga 7.9!Dapatkan vivix Shaklee hari dengan harga yang pasti berbaloi!


Bukan itu saja, kami juga menawarkan special offer, especially sekiranya anda berhasrat nak menjana pendapatan dari rumah

Beli 2 unit Vivix dan dapatkan KEAHLIAN SHAKLEE PERCUMA!

PERHATIAN : Vivix tidak disarankan kepada ibu mengandung.

Hadiahkan Vivix Shaklee kepada yang tersayang – suami, isteri (kecuali yang mengandung), ibu, ayah, mentua.. malah kepada diri sendiri..


Nama : Norliana
Email : manjakusayang@ymail.com
call @ SMS @ Whatsaap : 013-2092001
Salam Sayang Daripada ummi Husna & KhalisCategories: ,